Modele de poarta din lemn

| 0

Mirela, sa stii ca peste tot in lume constructiile din lemn si-au dovedit rezitenta in timp. Sunt in picioare de sute de Ani 🙂 Dar fiecare alege ce considéra ca i se potriveste. INSA e pacat sa nu Cercetam mai mult si sa aflam despre traditiile noastre in privinta constructiilor, Care inainte de Epoca de Aura blocurilor erau mult axate PE lemn. La Noi sunt multe Constructii de lemn, en particulier Biserici de lemn, multe parte a patrimoniului UNESCO. Si o Biserica este mult mai dificil de construit ca si Arhitectura comparée cu o Casa. Uite aici un matériau Frumos despre bisericile noastre romanesti ridicate peste tot in Tara http://ro.wikipedia.org/wiki/Biserici_de_lemn_din_Rom%C3%A2nia Lemnul pus pe Fundatie este tratat (autoclava) Date despré tratarea lui gasiti la Ecokit. Buna… comme Dori si eu daca se poate numarul de telefon de la Firma Care a construit Casa…. tamplaria, gresia, Parchetul? Cu ce magazine ATI colaborat? Draga Mihaela, eu ITI multumesc ca m-ATI lasat in Casa voastra si mi-ATI povestit despre EA. te rog frumos, nu Pune la suflet comentariile Poutine mai agresive. Nu toti oamenii sunt la fel de bine Informati, Dar uite, cu ajutorul vostru pot sa afle ca exista si alte optiuni si alte gusturi si Alta perspectiva asupra traiului intr-o Casa cu Gradina. Pentru mine conteaza faptul ca ATI facut o Casa Frumoasa, care va reprezinta si en care va Simtiti bine. Sa o stapaniti sanatosi si sa VI se implineasca toate visele légat de EA! Va imbratisez cu mult, mult Drag! Ştefan cel Mare a pus biruinţele în luptele purtate nu pe seama iscusinţei vente, ci a Voii şi puterii lui Dumnezeu.

FIU al voievodului Bogdan Al II-Lea și al Doamnei Maria-Marina, Sfântul Ștefan a fost Atras de iubirea Domnului încă DIN copilărie. A urcat PE Borsec Moldovei după o perioadă Tulbure, și a domnit vreme de 47 de Ani. A luptat pentru apărarea hotarelor țării şi pentru păstrarea credinței, îndurând multe suferințe. la aceasta Suma ne-am oprit cu “tinerea evidentei” Dar nici depasita mult nu a fost cu siguranta la Proiectul de pe site-ul producatorului ceva difera fata de Proiectul casei despre care discutam, incepand cu dimensiine probabil pana la compartimentare etc, contactati producatorul si sollicitati informatii sa va Las o adresa de email si restul discutam Ulterior. Multumesc mult. Adresa MEA este [email protected] mini vacanta Frumoasa! Mihaela a ales Frumos și Inspirat Mélis și obiectele décoratif de zici că e décorateur de interioare. Chiar este talentată, nu mai zic de faptul că este și o femeie frumoasă. EA spune că acum Dacă AR mai fi să-și FACA o casă, deși îi place tare mult Casa Lor, AR face-o fără etaj pentru că e mult mai Comod și pentru că ei vor îmbătrâni, nu vor întineri. Dar mai au de plată încă 35 de Ani pentru Creditul accesat. Și apropos de Bani i-am întrebat Cât i-a costat totul, Începând de la Gard (Care mi-a plăcut cum arată) şi pana la grătar și garajul DIN curte (pe care am uitat să-l fotografiez). EI bine, costurile totale sunt în Jur de 75,000 de euro. Eu zic că e foarte bine la Cât de reușit arată totul și la ce materiale de calitate au folosit.

O casă frumoasă, sănătoasă și luminoasă, perfectă pentru o tânara Familie. Bravo Lor! Mi-ar fi plăcut să am un Fotograf PROFESIONIST lângă mine (cum i-am 08:00 pentru Alte subiecte PE Dragoș Boldea sau Marian Sterea) care să-ți redea mai Frumos decat am făcut eu ambientul Atât de reușit al casei. SPER să te inspire și PE Tine! O Casa din lemn nu este facuta sa Durèze peste timp, totul este stamt, inghesuit la fel ca la un apartament, Mélis Vintage gaseshti la IKEA CATA vrei… Casa este facuta pentru reclama si poze, o Casa cu un dortoirs ou se numehte casutza in primul rand, Dar Si in dortoir orul Ala te strecori sa intri in Pat.